Bos Seafood, culinair visbedrijf

Bos Seafood is al jarenlang een begrip in de wereld van verse vis en diepvries vis. Onze naam en ervaring als visleverancier staan garant voor verse vis van de allerbeste kwaliteit en een internationaal assortiment vissoorten, schaal- en schelpdieren en visproducten. Onze medewerkers staan klaar om u te adviseren en te inspireren bij de samenstelling van het assortiment of de menukaart, en begeleiden de zorgvuldige verwerking, verpakking en aflevering van uw bestelling.

De beste kwaliteit begint bij de beste zorg

Voor ons, als visleverancier, betekent dit grondige kwaliteitsbewaking in de keten van vangst of kweek tot levering. Wij houden alles in eigen hand of werken via toeleveranciers, zodat we de versheid en kwaliteit van onze produkten kunnen waarborgen. Als visleverancier betrokkenheid en passie tonen naar de afnemer en alleen willen werken met een topvers product en zodoende de beste kwaliteit.

Een succesvolle band begint bij een tevreden klant

Onze service als visleverancier van verse en diepvries visis pas compleet als ons product voldoet aan de door u gestelde eisen. Daarom gaan wij niet over één nacht ijs. Wij vinden een duurzame relatie belangrijk als visleverancier: een open samenwerking gericht op wederzijds succes. En waaruit kunnen we dat beter afleiden dan uit de tevredenheid van u èn uw clienten?

Wilt u meer informatie over ons bedrijf als visleverancier van verse en diepvries vis, neem dan contact op met afdeling verkoop. Zij zullen u vakkundig te woord staan en kunnen met u een afspraak maken voor een uitgebreide kennismaking met ons “net van inspiratie”.

 

Ook last van te hoge instabiele visprijzen?

Bos Seafood heeft de oplossing hiervoor. In overleg met uw relatiebeheerder zijn goede stabiele prijsafspraken mogelijk voor kwalitatief hoogstaande visproducten. Zo heeft u altijd gegarandeerd een laag inkooppercentage.

Waarom u voor Bos kiest

Culinair visbedrijf Bos Seafood staat garant voor:

1.    Scherpe prijzen
2.    De beste kwaliteit verse vis.
3.    Goede service en nazorg
4.    Vakkundige culinaire advisering

Een open samenwerking gericht op wederzijds succes.

De voordelen van Bos Seafood voor u, als klant: