Bos Seafood beschikt over het ASC-certificaat.  Het ASC-keurmerk is bedoeld voor kweekvis en heeft als doel de invloed van het kweken van vis op het milieu te verlagen. Het keurmerk heeft regels voor  minder antibioticagebruik, duurzamer visvoer en betere arbeidsomstandigheden van het personeel.  In het visvoer zit minder vismeel en meer plantaardig voer.

ASC staat voor Aquaculture Stewardship Council. Het is vergelijkbaar met het MSC keurmerk voor wilde vis, alleen het ASC-keurmerk is bedoeld voor kweekvis. De criteria zijn opgesteld door het Wereld Natuur Fonds in samenwerking met Initiatief Duurzame Handel, de viskwekers en wetenschappers. Milieu Centraal heeft ASC beoordeeld als een topkeurmerk  vanwege een hoge score op controle, transparantie en duurzaamheid.

ASC-vissoorten
Het keurmerk is te vinden onder andere te vinden op tilapia, pangasius en gekweekte Noorse Zalm van bepaalde viskweekers.   Andere soorten met keurmerk:  kokkels, coquilles, mossels en oesters, zoetwater forel  en diverse garnaalsoorten.