Culinair Visbedrijf Bos Seafood is al meer dan 30 jaar een zelfstandig familiebedrijf en onze naam en ervaring staan garant voor vis en visproducten van de allerbeste kwaliteit. Het internationale assortiment omvat alle zee- en zoetwatervis, schaal- en schelpdieren,
zowel vers als diepvries.

 

Wij gaan graag voor een open samenwerking op lange termijn.
Bos Seafood staat garant voor topkwaliteit, verse producten, goede service,
vakkundige advisering, verrassende nieuwe variaties en lage prijzen!

– Pieter Bos

 

 

Het laatste nieuws

Vandaag een goede aanvoer van Tarbotine. Dit is kleine tarbot van circa 300 gram. Tarbot is wereldwijd één van de smaakvolste platvissen. Het vangstgebied is de Noordzee. Tarbotine is prima om als dagvangst op de kaart te zetten (leuke prijs!).

Vandaag een goede aanvoer van Tarbotine. Dit is kleine tarbot van circa 300 gram. Tarbot is wereldwijd één van de smaakvolste platvissen. Het vangstgebied is de Noordzee. Tarbotine is prima om als dagvangst op de kaart te zetten (leuke prijs!). ... See MoreSee Less

Menutip
De aanvoer van snoekbaars is prima momenteel en de prijzen van zowel vers als diepvries zijn interessant. En snoekbaars is verrassend veelzijdig.

Menutip
De aanvoer van snoekbaars is prima momenteel en de prijzen van zowel vers als diepvries zijn interessant. En snoekbaars is verrassend veelzijdig.
... See MoreSee Less

Vandaag speciale aandacht voor de zwaardvis. Zwaardvis is een echte roofvis. Het visvlees is stevig en leent zich prima voor bakken, grillen en de BBQ. Zowel vers als diepvries verkrijgbaar voor een interessante prijs deze week.

Vandaag speciale aandacht voor de zwaardvis. Zwaardvis is een echte roofvis. Het visvlees is stevig en leent zich prima voor bakken, grillen en de BBQ. Zowel vers als diepvries verkrijgbaar voor een interessante prijs deze week. ... See MoreSee Less

Gambas Black Tiger 16/20 (stuks per kilo) zijn deze week in de aanbieding. Deze gambas hebben een stevige structuur en is een ideaal product voor zowel voor- als hoofdgerechten.

Gamba's Black Tiger 16/20 (stuks per kilo) zijn deze week in de aanbieding. Deze gamba's hebben een stevige structuur en is een ideaal product voor zowel voor- als hoofdgerechten. ... See MoreSee Less

Load more

Wat klanten zeggen over Bos Seafood

oktober 6th, 2015|0 Comments

Met betrekking tot het leveren van de door mij bestelde producten, voldoet Bos Seafood aan alle eisen. Kwaliteit staat bij mij op nummer één.  Mede door goede communicatie, zijn de producten vers en de leveringen altijd goed op tijd.

– Peter Postma
chef-kok /eigenaar Kaatje bij de Sluis *

oktober 6th, 2015|0 Comments

Goede Kwaliteit, lage prijzen, uitstekende service en goede advisering en samenwerking. Een prettig bedrijf waar wij al heel lang mee samenwerken.

René Bosch
keukenmanager Van der Valk

oktober 6th, 2015|0 Comments

Auch in deutschland sehr beliebt! topqualität und faire preise!

– Martin Wilken

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
DutchGermanEnglishSaudi Arabia