Culinair Visbedrijf Bos Seafood is al meer dan 40 jaar een zelfstandig familiebedrijf en onze naam en ervaring staan garant voor vis en visproducten van de allerbeste kwaliteit. Het internationale assortiment omvat alle zee- en zoetwatervis, schaal- en schelpdieren,
zowel vers als diepvries.

Culinair Visbedrijf Bos Seafood is al meer dan 40 jaar een zelfstandig familiebedrijf en onze naam en ervaring staan garant voor vis en visproducten van de allerbeste kwaliteit. Het internationale assortiment omvat alle zee- en zoetwatervis, schaal- en schelpdieren, zowel vers als diepvries.

Wij gaan graag voor een open samenwerking op lange termijn. Bos Seafood staat garant voor topkwaliteit, verse producten, goede service, vakkundige advisering, verrassende nieuwe variaties en lage prijzen!

Wij gaan graag voor een open samenwerking op lange termijn.
Bos Seafood staat garant voor topkwaliteit, verse producten, goede service,
vakkundige advisering, verrassende nieuwe variaties en lage prijzen!

– Pieter Bos

 

 

Het laatste nieuws

Het pellen en verwerken van de gamba’s en garnalen is veelal nog handwerk in de Far East. Dit gebeurt onder optimale hygiënische omstandigheden, zoals hier te zien is op de foto van een verwerkingsbedrijf in Vietnam. ... See MoreSee Less

20 hours ago

Het pellen en verwerken van de gamba’s en garnalen is veelal nog handwerk in de Far East. Dit gebeurt onder optimale hygiënische omstandigheden, zoals hier te zien is op de foto van een verwerkingsbedrijf in Vietnam.

Haring en Zalm beter voor milieu dan Vega burger, kip en steak.
Op de klimaatladder scoort vis beter dan tofu, kip en vlees, want haring en zalm nemen de eerste twee plaatsen in op de klimaatladder van minste CO2-emissie per kilo productie. Dus: eet meer vis, gezond voor mens én milieu!
In relatie tot de C02-emissie per kilo productie hebben kip (7x meer), steak (42x meer) en lamsbout (64x meer) ten opzichte van haring. (Bron: Milieucentraal & Sintef).
... See MoreSee Less

4 days ago

Haring en Zalm beter voor milieu dan Vega burger, kip en steak.
Op de klimaatladder scoort vis beter dan tofu, kip en vlees,  want haring en zalm nemen de eerste twee plaatsen in op de klimaatladder van minste CO2-emissie per kilo productie. Dus: eet meer vis, gezond voor mens én milieu! 
In relatie tot de C02-emissie per kilo productie hebben kip (7x meer), steak (42x meer) en lamsbout (64x meer) ten opzichte van haring. (Bron: Milieucentraal & Sintef).
Toon meer

Wat klanten zeggen over Bos Seafood

oktober 6th, 2015|0 Comments

Met betrekking tot het leveren van de door mij bestelde producten, voldoet Bos Seafood aan alle eisen. Kwaliteit staat bij mij op nummer één.  Mede door goede communicatie, zijn de producten vers en de leveringen altijd goed op tijd.

– Peter Postma
chef-kok /eigenaar Kaatje bij de Sluis *

oktober 6th, 2015|0 Comments

Goede Kwaliteit, lage prijzen, uitstekende service en goede advisering en samenwerking. Een prettig bedrijf waar wij al heel lang mee samenwerken.

René Bosch
keukenmanager Van der Valk

oktober 6th, 2015|0 Comments

Auch in deutschland sehr beliebt! topqualität und faire preise!

– Martin Wilken

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
DutchGermanEnglishSaudi Arabia