Culinair Visbedrijf Bos Seafood is al meer dan 30 jaar een zelfstandig familiebedrijf en onze naam en ervaring staan garant voor vis en visproducten van de allerbeste kwaliteit. Het internationale assortiment omvat alle zee- en zoetwatervis, schaal- en schelpdieren,
zowel vers als diepvries.

Onze weekaanbiedingen

Items 5 to 8 of 20
Items 5 to 8 of 20

Wilt u meer aanbiedingen zien? Klik hier en ga snel naar onze webshop

 

Wij gaan graag voor een open samenwerking op lange termijn.
Bos Seafood staat garant voor topkwaliteit, verse producten, goede service,
vakkundige advisering, verrassende nieuwe variaties en lage prijzen!

– Pieter Bos

 

 

Het laatste nieuws

De aanvoer van kabeljauw is prima. Een gunstige prijs en een mooie kwaliteit momenteel. Tip: kabeljauwhaas en gefrituurde groente.

De aanvoer van kabeljauw is prima. Een gunstige prijs en een mooie kwaliteit momenteel. Tip: kabeljauwhaas en gefrituurde groente. ... See MoreSee Less

Verse Tonijn
De aanvoer van verse geelvin tonijn is prima momenteel en de prijzen interessant. Met verse tonijn zijn vele mooie gerechten te maken, zoals deze amuses.

Verse Tonijn
De aanvoer van verse geelvin tonijn is prima momenteel en de prijzen interessant. Met verse tonijn zijn vele mooie gerechten te maken, zoals deze amuses.
... See MoreSee Less

Momenteel zwemt er heel veel schol, schar, bot en tong in de Noordzee. U kunt deze vissoorten met een gerust hart op de kaart zetten momenteel, zoals de heerlijke scholfilets op de foto.

Momenteel zwemt er heel veel schol, schar, bot en tong in de Noordzee. U kunt deze vissoorten met een gerust hart op de kaart zetten momenteel, zoals de heerlijke scholfilets op de foto. ... See MoreSee Less

Poon
Poon is vis van de maand in november. De aanvoer en de kwaliteit zijn prima momenteel. Rode poon wordt ook wel knorhaan genoemd, omdat hij een knorrend geluid maakt om te communiceren richting zijn soortgenoten.

Poon
Poon is vis van de maand in november. De aanvoer en de kwaliteit zijn prima momenteel. Rode poon wordt ook wel knorhaan genoemd, omdat hij een "knorrend" geluid maakt om te communiceren richting zijn soortgenoten.
... See MoreSee Less

Load more

Wat klanten zeggen over Bos Seafood

oktober 6th, 2015|0 Comments

Met betrekking tot het leveren van de door mij bestelde producten, voldoet Bos Seafood aan alle eisen. Kwaliteit staat bij mij op nummer één.  Mede door goede communicatie, zijn de producten vers en de leveringen altijd goed op tijd.

– Peter Postma
chef-kok /eigenaar Kaatje bij de Sluis *

oktober 6th, 2015|0 Comments

Goede Kwaliteit, lage prijzen, uitstekende service en goede advisering en samenwerking. Een prettig bedrijf waar wij al heel lang mee samenwerken.

René Bosch
keukenmanager Van der Valk

oktober 6th, 2015|0 Comments

Auch in deutschland sehr beliebt! topqualität und faire preise!

– Martin Wilken