Onvoorziene aanvoeromstandigheden en prijswijzigingen voorbehouden, geven wij u de volgende kaartsuggesties, die vaak diepvries goed verkrijgbaar in deze periode. Klik op een van onderstaande linken om het totale aanbod te bekijken.

Suggesties koude voorgerechten

Suggesties warme voorgerechten

Suggesties Hoofdgerechten

Suggesties Exotische Vis

Suggesties voor sauzen

 1

 2

Suggesties koude voorgerechten
(inkoopprijs per couvert 100 gram maximaal € 1,75)

Gerookte Meervalfilets
Gerookte Forelfilets
Zalmamuses (3 st a 30 gram)
Salade van gepelde rivierkreeftstaartjes
Salade van zeevruchten (met of zonder calamaris)
Haring in dille
Haringcarpaccio
Carpaccio van tonijn
Oesters (creuses 4 stuks)
Terrine van tong
Terrine van gerookte zalm
Terrine van crab/coquille
Terrine van rivierkreeft
Gravedlachs
Gerookte Zalm
Rose garnalen
IJslandse garnalen
Hollandse garnalen (prijsvoorbehoud)

 

Suggesties warme voorgerechten
(inkoopprijs per couvert 100 gram maximaal € 1,50)

Gegrilde Botervisfilets
Duo van lauwwarme zalmfilets en gerookte zalm
Roergebakken kleine gamba’s
Garnalen in knoflookolie
Gepocheerde Heilbotfilets
Gemengde Tapa’s (zeeduivelballetjes, garnalenballetjes, calamarisringen, tonijnenvelopjes)
Dim Sum Gamba’s
Butterfly gamba’s
Gepocheerde tong/zalmrolletjes
Gegrilde wilde zalmfilets op huid
Duo van gebakken mosselen en escargots
Kreeftensoep
Vissoep
Stoofpotje van witvis, zalm, mosselen en garnalen
Stoofpotje van diverse zeevisfilets en zalm

 

 3

 4

Suggesties Hoofdgerechten
(inkoopprijs per couvert 200 gram maximaal € 1,50)

Heekfilets
Pangafilets (kweekvis: Zuidoost Azië)
Alaska Pollackfilets
Scholfilets
Zalmsteaks (moot)
Roodbaarsfilets
Forel heel 250 gram
Victoriabaarsfilets

 

 (inkoopprijs per couvert 200 gram maximaal € 2,00)

Kabeljauwrugfilets
Zeeduivelstaartjes
Wilde Zalmfilets (met of zonder huid)
Zalm/kabeljauwspiezen
Schelvisfilets
Meervalfilets
Pangazalmspiezen
Panga/zalmrolletjes
Zeewolffilets
Tonijnsteaks
Stoofpotje van witvis, zalm, mosselen en garnalen
Botervisfilets
Geelvin tongfilets
Tilapiafilets
Zonnevisfilets
Rougetfilets

 

 5

 6

 (inkoopprijs per couvert 200 gram tot maximaal € 3,00).

Zalmforelfilets (met huid/zonder huid)
Snoekbaarsfilets
Zalmforel heel ca. 350 gram
Gevulde Scholfilets met garnalen 170 gram
Gevulde Scholfilets met zalm 170 gram
Tongzalmrolletjes
Heilbotfilets
Gemengd vispakket (zalm, zeewolf, victoriabaars)
Zwaardvisfilets
Atlantische tongfilets
Tongscharfilets
Rogvleugel
Gamba’s
Poonfilets

 

(Inkoopprijs per couvert 200 gram van € 3,00 tot maximaal € 5,00)

Gemengde vis (zalm, zeewolf, heilbot, tongschar)
Noordzee tongfilets
Grietfilets
Noordzee tarbotfilets
Zeeduivelfilets
Stoofpaling (250 gram)
Bak(stoof)paling (250 gram)

 7

 8

 

Suggesties Exotische Vis
(inkoopprijs per couvert 200 gram maximaal € 2,00)

Papagaaivisfilets
Mahi Mahifilets
Zeilvisfilets
Kingklipfilets

 

Suggesties voor sauzen (advies o.b.v. zelfbereiding)

Kerry-roomsaus

Garnalensaus

Druivensaus (zeeduivel)

Mosterd-roomsaus

Sambayonsaus (gepocheerde vis)

Dillesaus

Mosterd-sherrysaus

Saffraansaus ( Noordzeevis)

Dragonsaus

Rode Wijnsaus

Mousselinesaus

Mierikswortelsaus (schol)

Kaviaarsaus

Basilicumsaus

Kokussaus (atl. tong)

Sambalsaus (met koriander en garnalen)

Advocadosaus (forel)